Deveniti partenerul GRANIT

Deveniti partener GRANIT. Peste 17.000 de clienti din toata Europa au incredere in noi si in serviciile noastre. In calitate de partener GRANIT puteti profita de nenumarate avantaje, pe care le punem la dispozitia clientilor:

- Un sortiment urias de piese originale si de schimb, in unul dintre cele mai mari depozite cu piese de schimb din Europa

- Consultanta competenta si de incredere la telefon, dar si la fata locului prin intermediul managerilor zonali

- Cele mai bune cataloage din bransa. Conceptele noastre de marketing fortifica companiile specializate aflate in directa competitie cu comerciantii.

- Rezultate excelente cu ajutorul webshopului, care il plaseaza pe dealer pe primul plan si nu transforma comertul online intr-un portal cu piese de schimb anonim.

- Prestari servicii unice in domeniul tehnic si scolarizari la academia GRANIT.

Vreti sa devenit partener GRANIT? Trimiteti-ne un mail sau sunati-ne.

Suport permanent pentru dealeri

Ideologia noastra corporativa este centrata pe suportul permanent acordat dealerului.

Punem la dispozitia partenerilor nostri cataloage la calitate exceptionala, precum „ Piese de top“, „Classic Parts“ si „Jucarii“– care pot fi, bineinteles, personalizate in functie de cerintele dealerului.

Conceptul nostru este permanent imbunatatit de brosuri despre oferte actualizate si postere pentru magazine. Selectia de articole se focuseaza direct pe necesitatile de zi cu zi ale fermierului.

Astfel, in calitate de dealer profesionist, aveti ocazia sa promovati ofertele chiar la fata locului si sa va afirmati in randul clientilor tinta aflati in permanenta competitie cu comerciantii directi.

 

Piese de top ...

Catalogul „Piese de top ...“ este cheia succesului in piata specializata pe piese de schimb. Catalogul cuprinde varietatea de articole cel mai bine reprezentate si comercializate. Cataloagele reprezinta astfel un suport substantial in vederea corelarii obiectivului comecial cu necesitatea clientului, direct la fata locului.

Magazinul GRANIT aduce mai multa profitabilitate chiar la fata locului

Magazinul GRANIT a fost special conceput pentru a sprijini profilul dealerului: astfel incat acesta sa devina o persoana de contact profesionista si competenta pentru clientii sai, direct la fata locului. Magazinul este astfel configurat, incat sa raspunda solicitarilor si necesitatilor clientilor.

Brandurile garanteaza o semnalizare optima a celor mai de renume marci pe care le promovam. Proiectarea unui astfel de magazin genereaza noi accente in dezvoltarea si eficientizarea comertului cu piese de schimb: partenerul nostru va fi asadar orientat permanent catre viitorul de succes al afacerii sale, sesizand potentialul cresterii volumul de vanzari, dar si a unei prezentari exclusiviste a produselor.