Suntem partenerii comertului de specialitate

In calitate de specialisti, va oferim nu doar un sortiment unic de piese de schimb, ci si consultanta tehnica, service si scolarizari in domeniul agricol pe care il promovam..

Multumita serviciilor noastre, angrenam partenerii in actiuni de promovare a comertului de specialitate cu piese de schimb.

Oferta noastra cuprinde concepte de marketing foarte performante, consultanta tehnica competenta, servicii tehnice, scolarizari la nivel inalt pentru personalul care isi desfasoara activitatea in ateliere si service cu piese de schimb.

31.580 de clienti, peste tot in Europa, ne acorda incredere

GRANIT este lider de piata european privind comertul cu piese de schimb pentru utilaje agricole, de constructii, piese si accesori pentru gradinarit si piese de schimb pentru vehicule. In calitate de comerciant de specialitate, GRANIT doteaza ateliere din inteaga Europa si aprovizioneaza cu marfa sute de dealeri. Acest lucru se intampla multumita depozitului central extrem de performant din Heeslingen.

Filialele noastre din Austria, Elvetia, Olanda, Belgia, Franta, Spania, Italia, Danemarca, Anglia, Polonia, Cehia, Romania si Slovenia, precum si importatori in Ungaria si Irlanda fructifica contactul local cu clientii nostri.

98 de manageri regionali confera suport clientilor nostri la fata locului. 130 de angajati in centrele noastre de consultanta confera suport tehnic profesional.