Calitate ridicata. Increderea este buna, controlul este si mai bun.

Controlul de calitate este pentru noi extrem de important. 8 angajati ai departamentului de calitate raspund de valorificarea produselor, astfel incat sa putem sa le oferim clientilor nostri servicii la standardele cele mai ridicate.

In cadrul unor procese de testare mai elaborate, colaboram cu institute consacrate, care asigura un control permanent al calitatii, pornind de la selectarea furnizorilor, pana la testarea standardelor de calitate din productie.

Testari de specialitate, cu privire la structura si compozitia materialului, a duritatii si a rezistentei la uzura, ne confera siguranta ca putem sa ne incredem in produsele noastre si totodata ca putem sa atingem obiectivele vis-a-vis de clientii nostri.

Pana la ora 18:00 se efectueaza comenzile- pana la ora 7:00 se livreaza.

Stocul inseamna capital. Odata cu scaderea constanta a numarului de masini si cu diversificarea pietei, din punct de vedere economic, exista doar o nod central competent, care face legatura cu toata Europa: depozitul central. Cu o suprafata de 51.200 de metri patrati, depozitul nostru central este unul dintre cele mai mari centre logistice, specializate pe bransa agricola din Europa. Mentinem un stoc de 195.000 de pozitii si procesam zilnic o medie de 9.750 de comenzi. Cota noastra de livrare ajunge de ci la 97,2 procente.